Villa Bianchi, Lago Maggiore

VILLA BIANCHI 1VILLA BIANCHI 8VILLA BIANCHI 19VILLA BIANCHI 6VILLA BIANCHI 10

Locatie

Dagnente, is een klein dorpje gelegen op 400 meter boven de zeespiegel. gelegen op de top van een heuvel tegenover de westkant van het Lago Maggiore. Vanaf het terras prachtig uitzicht over het meer tot aan de Zwitserse grens. Aan de andere kant van het meer kunt u de Rocca di Angera in al zijn pracht bewonderen.

De streek is bekend om zijn milde klimaat en de zuivere lucht. Aan het eind van het dorp, ligt langs de rand van de bossen van berg de Villa Bianchi. De de villa ligt rustiek en is omringd door de beroemde Azalea die aan het Lago Maggiore bloeien vanaf het voorjaar tot in de late zomer, ook te bewonderen in het park van de villa. Meer dan 7000 vierkante meter groen gras en lokale vegetatie: kastanje boom of perzikboom, vijgen of eiken.

In de zachte schaduw van het huis terras of in de keuken kunt u proeven van de heerlijke streekproducten. Villa Bianchi is een vroege 1900 Italiaanse lvilla met 5 kamers, drie badkamers en 10 slaap plekken totaal. Het huis is versierd met klassieke fresco’s op elke afdichting en de net gerenoveerde gevel.

Villa Bianchi is een plek om lief te hebben, een plaats die in uw geheugen blijft. Kom om te ontspannen en genieten van het leven in dit stukje hemel op aarde.

Praktisch

U vliegt van Malpensa waar u verwelkomt wordt door SportsTribe in Itay!! Sportstribe organiseert uw transfer van en naar het vliegveld plus alle transfer van en naar de gewenste starten of aankomst locaties van uw dagelijkse fietstochten (wandelen). Geen zorgen over de ontbijt, lunch of diner, wordt voor u geregeld. Sporstribe zorgt voor energetisch en gezond eten en drinken (niet-alcoholisch) voor het gehele verblijf. Wanneer u gesport heeft krijgt u met vers huisgemaakte energierepen en elektrolyten te drinken. Dit is uw kans om te trainen als een professional zonder uw aandacht te moeten geven aan voeding en logistiek. ‘s Avonds is het goed ontspannen op het terras onder het nuttigen van een goed diner. Toch is het geen trainingskamp…. vaste programmering ontbreekt, u kunt doen en laten wat u wilt. SportsTribe zal u ondersteunen bij uw dagelijkse tochten. Bij Villa Bianchi kunt u zich voledig richten op uw geliefde activiteit op een prachtige plek.

Beklimmen van de Mottarone of rond het meer van Orta of zelfs het Lago Maggiore met de volledige steun van Sportstribe. Thuis voelen in Italië met mooi weer, energieke eten en volledige steun. Het is kan!

Inclusief:

  • Transfers van en naar de luchthaven van Malpensa (op zondag van aankomst en van vertrek zondag)
  • Dagelijkse transfers naar of van uw gewenste locatie
  • Route informatie
  • Volledige verzorging op basis van SportsTribe voedsel arrangement (exclusief alcohol)

Prijs per persoon (minimum 5): 1149 euro tweede persoon in dezelfde kamer: 850 euro

beschikbaarheid:

27-8-2016 t/m 4-9-2016

informatie en boeking:

info@sportstribe.nl of 06-10715288